De therapeut

Ik ben Marianne Nugteren.  Als fysiotherapeut ben ik jaren werkzaam geweest in de eerstelijns fysiotherapie en sinds januari 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Fysio- en Oedeemtherapie.

Mijn praktijk heb ik  FocusFysiotherapie genoemd omdat ik geloof dat in deze gehaaste, snelle wereld,  gerichte aandacht voor de cliënt het beste resultaat geeft. Ik Focus dus op jouw klacht.

Voordat ik fysiotherapeut werd  ben ik werkzaam geweest als (sport)masseur. Tijdens een stage in Nieuw Zeeland ontdekte ik dat ik behoefte had aan meer kennis en vaardigheden. Terug in Nederland ben ik een studie fysiotherapie gestart aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwgein.

Mijn opleiding tot Oedeemtherapeut heb ik gedaan bij het opleidingscentrum de Berekuyl in Hierden.

De fysiotherapie is een enorm breed vak. Een boeiend vak waarin ik mijn kennis en vaardigheden inzet om samen met jouw tot de beste aanpak van klachten te komen. Ieder mens is anders en iedere klacht vraagt zijn eigen aanpak. Een lichamelijke klacht staat nooit op zichzelf. Er zit altijd een mens achter de klacht, de functionerende mens.  Ik probeer daarom ook verder te kijken dan de klacht. Hoe ziet bijvoorbeeld jouw belastingsniveau eruit. Wat heb je nodig om weer goed te functioneren.

Ik heb als therapeut alleen dus niet de oplossing voor jouw klachten in handen.  Jouw rol in het therapeutische proces is minstens zo belangrijk. Samen gaan we jouw klacht te lijf.

Registraties:
BIG register: 399 159 483 04
CKR  (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie)
Lid van vereniging voor Lipoedeem -  LIPV

Contact:

Stuur een e-mail:

ontvang e-mail kopie
bellen